Pieni mutta pippurinen...

Siivousfirma Ellivuoressa, Sastamalassa ja Lapinniemen kylpylässä

Girls in pink

Missä ikinä liikummekin, meidät erottaa rehellisesti pinkkivoittoisesta asusta. Värivalinta perustuu suoraan iloiseen ja viihtyisään työympäristöömme. Hauskaa työtä on helppoa tehdä niin hyvin kuin osaa, jokaikinen päivä.

Alan paras siivousjälki syntyy kunnioittamalla työntekijöitä

Palkkaus

Rekrytointityylimme on uniikki ja paikallisten henkilöstövälittäjien tuntema. Tällä reseptillä onnistumme löytämään lupaavimmat työntekijät ja sitouttamaan heidät kunnon palkalla ja parhaalla työyhteisöllä.

Perehdytys

Monet työntekijämme ovat olleet menossa mukana alusta asti. Työntekijät perehdytetään talossa kehitetyllä tavalla, jossa palkka nousee nopeasti työntekijöiden itsenäisyyden parantuessa.

Ei johtajia eikä alaisia

Siivous voi olla joskus raskasta, ja vaatii tekemisen meininkiä ja suorituskeskeistä asennetta. Toimitusjohtajamme Anna tekee siivoustöitä kuten muutkin, eikä vain nosta palkkaa. Näin vältämme eriarvoisuuden ja saamme enemmän aikaan.

Lopputulos: saat rahallesi enemmän vastinetta kuin mistään muualta. Työntekijät, jotka saapuvat ja lähtevät töistä hymyillen jaksavat tehdä työnsä hyvin joka päivä.

Etsimme huipputyyppejä. Hae töihin!
Annas clean henkilo

Siivooja, toimitusjohtaja

Anna Hult-Koskinen